Rådgivning och förmedling

På Lannebo tror vi på långsiktighet och förtroende. Vi vill alltid göra vårt bästa för att erbjuda våra förmedlare branschens bästa uppdateringar och service.

Hej vänner!

Inledningen av 2020 har varit turbulent, såväl i samhället som på finansmarknaderna. Men vi på Lannebo finns alltid till hands för att se till att ni ska kunna ge era kunder bästa möjliga information. I år sker det främst digitalt.

Finns det någonting vi kan hjälpa er med?

Vi bokar gärna dedikerade möten för rådgivare, viktiga kunder eller andra intresserade i er organisation. Våra förvaltare, ägaransvariga och hållbarhetsansvariga finns tillgängliga för digitala möten, även med kort varsel, och svarar gärna på frågor. Vi vill att du som rådgivare alltid ska känna dig trygg med att lyfta fram Lannebos fonder och vad Lannebo som bolag står för.

Hos Lannebo finns experter på svenska, nordiska och europeiska småbolag. Förvaltare inom företagsobligationer och blandfondsstrategier. Vi har även ett stort fokus på ESG-frågor och ett av Sveriges främsta förvaltarteam inom ny teknik. Om det är någonting ni behöver hjälp med: Hör av er!

Vi kan lösa det mesta, såväl tekniskt som innehållsmässigt.

Kontakta gärna Daniel Sundqvist, försäljnings & marknadschef på Lannebo.